Ειδήσεις

Το "παρούσα" επέλεξε η Ζ. Κωνσταντοπούλου

"Βόμβα" από την πρόεδρο της  Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, που αν και αναγνώρισε την προσπάθεια του πρωθυπουργού απέναντι στους εκβιασμούς των εταίρων, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει την ελληνική πρόταση. «Το όχι του λαού μας υποχρεώνει να το υπηρετήσουμε. Να μην συναινέσουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου. Πάντως η ίδια διευκρίνισε ότι δηλώνει "παρών" στέλνοντας μήνυμα για αντίσταση και υπεράσπιση της δημοκρατίας.

«Όλοι και όλοι κρινόμαστε από τη στάση και τις αποφάσεις μας» τόνισε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης.

Όπως εξήγησε, η κυβέρνηση δίνει μία άνιση μάχη σε καθεστώς εκβιασμών και ασφυξίας, ενώ πρόσθεσε ότι η Ευρώπη μεταμορφώνεται σε φυλακή για τους λαούς της.

«Ο λαός εμπιστεύτηκε στην κυβέρνηση την απαλλαγή του από τα μνημόνια» συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, σπεύδοντας να εξηγήσει ότι το χρέος δημιουργήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με παράνομες συμβάσεις και μίζες.

«Το χρέος χρησιμοποιείται ως εργαλείο εξανδραποδισμού του λαού από δυνάμεις που λειτουργούν με ολοκληρωτικούς μηχανισμούς» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας ότι οι δανειστές εκβιάζουν την κυβέρνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια