default-image

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια για το λαό"

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια για το λαό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο λαός μίλησε. Η δημοκρατία νίκησε. Η αξιοπρέπεια νίκησε», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της περασμένης Κυριακής.

«Ο ελληνικός λαός παρά την πρωτοφανή εκστρατεία φόβου, κατατρομοκράτησης, πιέσεων και οργιαστικής προπαγάνδας από τα συστημικά ΜΜΕ εκφράστηκε κυρίαρχα και δημοκρατικά στις 5/07, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, μήνυμα ενότητας, δημοκρατίας, αξιοπρέπειας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστούν όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες για την ψήφο τους και για τη συμμετοχή τους σε μια γνήσια δημοκρατική διαδικασία, όπως αναφέρουν. «Ευχαριστούμε», τονίζουν, «όλους τους πολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους το ΟΧΙ καθώς και όλους όσους εργάστηκαν και συνέδραμαν σε αυτό τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα και δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για να μη τους διαψεύσουμε. Ευχαριστούμε όμως και όλους όσους επέλεξαν το ΝΑΙ, γιατί συμμετείχαν σε μια γνήσια δημοκρατική διαδικασία που σκοπό είχε να ενώσει και όχι να διχάσει, όσο και αν κάποια κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος επένδυσαν σε αυτό».

Και η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου καταλήγει: «Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους, με ψυχραιμία συνεχίζουμε την εθνική προσπάθεια για τα δίκαια του λαού μας, της πατρίδας μας, για μια λύση βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News