default-image

Βαφτίσια σήμερα στο Μπάκινγχαμ

Life
Βαφτίσια σήμερα στο Μπάκινγχαμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα, Κυριακή 5 Ιουλίου o πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βαφτίζουν την κόρη τους Σαρλότ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα.

Η βάφτιση της μικρής πριγκίπισσας θα γίνει στο ναό της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, εκεί όπου βαπτίστηκε και η γιαγιά της Diana τον Αύγουστο του 1961. Το παλάτι του Κένσιγκτον εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προσκαλεί όλο τον κόσμο που το επιθυμεί να δώσει το «παρών» στο μυστήριο, αλλά έξω από τον ναό!

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα χαρούν να καλωσορίσουν όσο κόσμο το επιθυμεί έξω στον περίβολο της εκκλησίας. Είναι και οι δυο εξαιρετικά ευγνώμονες για τις θερμές ευχές που έλαβαν μετά την γέννηση της πριγκίπισσας Σαρλότ καθώς και πολύ ευχαριστημένοι που υπάρχει η δυνατότητα να μείνει ανοιχτός ο περίβολος» αναφέρεται στη ανακοίνωση του Παλατιού.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα παραβρεθεί τελικά στην βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ, καθώς λέγεται ότι είναι απογοητευμένος που ο αδερφός του Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν τον επέλεξαν για νονό, για δεύτερη φορά.

Έτσι, ο Χάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στην Αφρική και να μην παρακολουθήσει το μυστήριο, καθώς ούτε και όταν βαφτίστηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος του είχαν κάνει αυτή την τιμή.

Όπως σημειώνει η βρετανική Telegraph πάντως, ο Χάρι δεν είναι το μόνο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που απογοητεύτηκε από την απόφαση του Γουίλιαμ και της Κέιτ, καθώς οι πληροφορίες λένε πως θα έχει «μόνο έξι νονούς»!

«Επικρατέστερες» για τις περιζήτητες θέσεις οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, χωρίς πάντως να αποκλείονται μεγάλες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News