default-image

Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο λόγω… παπουτσιών

Μπάσκετ
Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο λόγω… παπουτσιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη, τον Ντράγκαν Μπέντερ θα συνεχίσουν οι Κροάτες την προσπάθειά τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ των εφήβων για … χορηγικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης διαθέτει συμφωνία με διαφορετική εταιρεία, από αυτήν που έχει η Ομοσπονδία για την υπόδηση των αθλητών (Jordan). Η Ομοσπονδία τον πίεσε να αλλάξει παπούτσια και να αγωνιστεί με τα συμφωνηθέντα για το τουρνουά του Ηρακλείου. Ο ίδιος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να αποκλειστεί από τη διοργάνωση, με τους Βαλκάνιους να χάνουν παράλληλα έναν από τους καλύτερους παίκτες τους.

«Η ομοσπονδία μας έχει συμφωνία με τη συγκεκριμένη εταιρία και κανείς δεν μπορεί να παίξει αν δεν φορά τέτοια παπούτσια. Αρνήθηκε χωρίς να έχει αναφέρει τίποτα πριν έρθουμε εδώ. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν δεν μπορεί να φορέσει παπούτσια της Jordan, δεν μπορεί να παίξει καν. Αυτό είναι όλο», ήταν η ανακοίνωση της κροατικής Ομοσπονδίας. Το ίδιο θέμα είχε προκύψει με άλλους δύο παίκτες, οι οποίοι όμως συμμορφώθηκαν με τους θεσπισμένους κανόνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News