Ειδήσεις

Πρόεδρος ξανά ο Ανδρέας Στρατάκης στην ΕΑΣΗ

Ομόφωνα και πάλι πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου εξέλεξαν τον Ανδρέα Στρατάκη οι νεοεκλεγέντες της διοίκησης που συνεδρίασαν απόψε.

Μετά τη χθεσινή θυελλώδη Γενική Συνέλευση και τις κρίσιμες για το μέλλον της οργάνωσης εκλογές, φαίνεται να επέρχεται η ηρεμία με την αποψινή διαδικασία, καθώς για πρώτη φορά έχουμε ομόφωνη απόφαση στην εκλογή προέδρου, όπως ο ίδιος ο κ. Στρατάκης δήλωσε στο neakriti.gr.

Ο κ. Στρατάκης δηλώνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ μας είπε ότι στις 14 Ιουλίου θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης (όπως λέγεται τώρα η ΕΑΣΗ), όπου και θα τεθεί στην κρίση των αντιπροσώπων η μελέτη βιωσιμότητας που εντός των ημερών θα βρίσκεται στα χέρια της νεοεκλεγείσας διοίκησης.

Στη θέση του αντιπροέδρου επίσης ομόφωνα εξελέγη ο Γιώργος Γωνιανάκης που είχε βγει πρώτος σε ψήφους κατά τις χθεσινές εκλογές.

Υπάρχει και μία θέση διευθύνοντος συμβούλου για την οποία ο Ανδρέας Στρατάκης ζήτησε προθεσμία λίγων ημερών προκειμένου να είναι σε θέση να προτείνει συγκεκριμένο πρόσωπο.

Για τα χθεσινά γεγονότα στην αίθουσα της ΕΑΣΗ δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο λέγοντας απλά ότι με την ψήφο τους "μίλησαν" οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωστής Καράτζης, που χθες ύψωσε τους τόνους στη διάρκεια της Γ.Σ. και σημειώθηκε θερμό επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και του Ανδρέα Στρατάκη, τελικά δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στη νέα διοίκηση της Οργάνωσης.

Χριστόφορος Παπαδάκης

Σχόλια