Ειδήσεις

Στους δρόμους στις 23 του μήνα οι συνταξιούχοι

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο χώρο των συνταξιούχων που στις 23 του μήνα κατεβαίνουν στο δρόμο διεκδικώντας την αξιοπρέπειά τους όπως λένε, υπομένοντας εδώ και χρόνια την εγκατάλειψη της πολιτείας που τους οδηγεί με γοργά βήματα προς το θάνατο.

Το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα έχει συμμετοχή από συνταξιούχους όλης της χώρας και στόχος είναι όπως διευκρίνισαν είναι το μήνυμα προς την κυβέρνηση που είχε δεσμευτεί μια σειρά από μέτρα πριν τις εκλογές πλην όμως μέχρι σήμερα τίποτα από αυτά δεν έχει υλοποιηθεί, να είναι ξεκάθαρο, και μαζικό.

Συντάξεις, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ΕΚΑΣ και 13η σύνταξη μπαίνουν στο επίκεντρο των διεκδικήσεων όπως εξήγησαν στη συνάντηση που έγινε σήμερα στο Ηράκλειο, παρουσία εκπροσώπων των συνταξιούχων απ' όλη την Κρήτη που στοχεύουν να δώσουν βροντερό "παρών" στο πανελλαδικό συλλαλητήριο.

Ανάμεσά τους και ο κ. Ιάσωνας 64 ετών. Εργαζόμενος επί 45 χρόνια, που βγαίνοντας στη σύνταξη όπως εξήγησε αναγκάζεται να κάνει διάφορες εργασίες για να προσφέρει στην οικογένειά του τα απολύτως απαραίτητα.

Ράνια Μωραΐτη

Σχόλια