Ειδήσεις

Ζητά το αυτονόητο ο Δήμος Μαλεβιζίου για την καθαριότητα

Τη συνδρομή των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Μαλεβιζίου, με στόχο έναν καθαρό Δήμο ιδιαίτερα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, ζητά η δημοτική Αρχή.

Με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας, την τεράστια έκταση του Δήμου Μαλεβιζίου, αλλά και το μεγάλο αριθμό τουριστών που έχουν ήδη ξεκινήσει να επισκέπτονται την περιοχή, η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα αποκομιδής των ογκωδών αντικειμένων που είναι το εξής:

Η περισυλλογή των πάσης φύσεως ογκωδών αντικειμένων (εξαιρουμένων των ηλεκτρικών συσκευών) στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη.

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων, παρακαλούνται οι δημότες  να εναποθέτουν τα ογκώδη αντικείμενα μόνο αυτές τις ημέρες, δηλαδή κάθε Τετάρτη & Πέμπτη. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εφαρμόζεται ο κανονισμός καθαριότητας με τις προβλεπόμενες κυρώσεις για τους παραβάτες», αναφέρει ο Δήμος.

Σχετικά με τις ηλεκτρικές συσκευές, αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα να τοποθετηθούν ειδικά κοντέινερ σε διάφορα σημεία του δήμου, όπου και θα μπορούν οι δημότες να τις εναποθέτουν.

Σχόλια