default-image

Δημόσια συζήτηση για το ΤΕΙ της Σητείας

Κρήτη
Δημόσια συζήτηση για το ΤΕΙ της Σητείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σητείας διοργανώνει την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, δημόσια συζήτηση με θέμα "Το Τ.Ε.Ι. Σητείας και η τοπική κοινωνία. Προσπάθεια για μια πιο δημιουργική σχέση".

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο διευθυντής του ΤΕΙ κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο εκπρόσωπος των σπουδαστών Λευτέρης Κουρουμπλής, ο δήμαρχος της πόλης κ. Θεόδωρος Πατεράκης, καθώς και εκπρόσωπος της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Σητείας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σητείας, η ΟΑΣ, η Ένωση Ξενοδόχων Επαρχίας Σητείας και ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος.

Τα θέματα των ομιλιών έχουν ως εξής:

• "Οι προϋποθέσεις καλής λειτουργίας και ανάπτυξης του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας του Τ.Ε.Ι Κρήτης" (εισηγητής ο διευθυντής Τ.Ε.Ι., Φραγκιαδάκης Γιώργος).

• "Τι θα έκανε την εκπαίδευση και τη ζωή μας καλύτερη και δημιουργικότερη στη Σητεία" (εκπρόσωπος σπουδαστών: Κουρουμπλής Λευτέρης).

• "Πώς ο Δήμος Σητείας και η τοπική κοινωνία μπορούν να στηρίξουν περισσότερο το Τ.Ε.Ι. Σητείας" (εισηγητές δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης, εκπρόσωπος Κίνησης Ενεργών Ενεργών Πολιτών Σητείας).

Στο τέλος των ομιλιών θα υπάρξει συζήτηση, όπου θα αναλυθούν και τα συμπεράσματα από την ημερίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News