Ειδήσεις

Ο Πανούσης... δικαιολογεί την αυτοδικία!

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ούτε λίγο-ούτε πολύ, "δικαιολόγησε" την αυτοδικία και μάλιστα εντός... σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας!

Ο αμφιλεγόμενος Γιάννης Πανούσης προκάλεσε για μία ακόμη φορά με δηλώσεις του, αφού "διέπραξε" το παραπάνω αναφερόμενος στο φονιά που κατακρεούργησε το παιδί του.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό realfm, ο Γ. Πανούσης αναφέρθηκε στο έγκλημα: «Δεν μπορεί κάποιος ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά. Πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του - δεν ήταν ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο», είπε ο υπουργός.

Πρόσθεσε ότι πρόκειται για σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης, η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. «Δεν έχει τίποτα να πεις», είπε ακόμη.

Αναφερόμενος στο δράστη του εγκλήματος, τον πατέρα της Άννυ, ο Γ. Πανούσης είπε: «Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο».

Και πρόσθεσε: «Όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου... και όλα αυτά με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες, υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι' αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο και του δράστη».

Σχόλια