Ειδήσεις

Φρίκη και αποτροπιασμός από τη δολοφονία της άτυχης 4χρονης

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές ως προς την ομολογία του "πατέρα" της μικρής  Άννυ, που συνελήφθη από τις Αρχές για το φόνο της κόρης του.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι βρέθηκε το άψυχο σώμα της 4χρονης Άννυ, στη συνέχεια οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές άφησαν παγωμένο το πανελλήνιο.

Ο 27χρονος πατέρας της άτυχης μικρής όχι μόνο ομολόγησε το φόνο αλλά αποκάλυψε και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές πηγές λένε ότι το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», καθώς ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Μεγάλο ερώτημα είναι τώρα το εάν και κατά πόσο γνώριζε τα όσα έγιναν η μητέρα της μικρής που εμφανιζόταν καθημερινά στα κανάλια με μια φωτογραφία της και την αναζητούσε.

Ο 27χρονος Βούλγαρος συνελήφθη καθώς οι αστυνομικές αρχές είχαν στοιχεία που τους οδήγησαν να διαπιστώσουν ότι   είναι εκείνος που σκότωσε το μικρό κορίτσι και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του.

Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη.

Οι Αρχές εντόπισαν ίχνη αίματος σε ένα από τα δείγματα που είχαν ληφθεί από το σπίτι του δράστη, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας.

Στη σύλληψη του πατέρα, σύμφωνα με το ethnos.gr, οδήγησαν και σημαντικά στοιχεία από την κατάθεση φίλου του ζευγαριού, που διέμενε μαζί τους στο διαμέρισμα.

Το ζευγάρι πήγε με τον συμπατριώτη του στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου και την επόμενη ημέρα επέστρεψαν και δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού.

Από την έρευνα αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, που πήγαν στη Βουλγαρία και την κατάθεση που έδωσε στη συνέχεια όταν τον έφεραν στην Ελλάδα, προκύπτουν στοιχεία για το κορίτσι, που άφησαν εμβρόντητους τους αστυνομικούς...

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του Βούλγαρου μάρτυρα, ο πατέρα της Άννυ πολλές φορές χτυπούσε άσχημα το παιδάκι. Μάλιστα φέρεται ότι μετά από ένα άσχημο χτύπημα η μικρή να έχασε τη ζωή της και στη συνέχεια να εξαφάνισε το πτώμα  

Σήμερα δε, με τα πρώτα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξερεύνηση του διαμερίσματος, υπήρξαν σημαντικές ταυτοποιήσεις που «δένουν» με μέρη της κατάθεσης του άνδρα από τη Βουλγαρία…

Τα ίχνη της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα είχαν χαθεί στις 21 Απριλίου από την περιοχή της Ομόνοιας και είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για τον εντοπισμό της.

Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αυτή θα γίνουν γνωστά αύριο, Τρίτη, από τον διοικητή Ασφάλειας Αττικής.

Tι είπε ο δικηγόρος της μητέρας

Με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης Άννυ μίλησε στους δημοσιογράφους για την τραγική κατάληξη, αλλά και για τις φρικαλεότητες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου «είναι τραγική η εικόνα της μητέρας, ηταν τραγική η επικοινωνία με τους γονείς της μητέρας στη Βουλγαρία, δε μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι το παιδί είναι νεκρό».

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος δεν λέγονται όπως ειπώθηκαν από τους αστυνομικούς στην μητέρα.

Στο ερώτημα τι ακριβώς ομολόγησε ο πατέρας ο κ. Γεωργίου απάντησε «ότι δολοφόνησε το παιδί από ζήλια προς τη μητέρα γιατί αγαπούσε το παιδί περισσότερο από εκείνον».

Στο ερώτημα αν ξέρουμε πως εξαφάνισε το πτώμα ο δικηγόρος απάντησε «δεν ξέρουμε αν εξαφάνισε το πτώμα, κατεβαίνουν από τη Βουλγαρία οι δικοί της (της μητέρας). Ελπίζουν ότι θα βρούμε σώμα να θάψουν».

Στην επισήμανση δημοσιογράφων ότι δε θα βρεθεί σορός ο κ. Γεωργίου απάντησε συντετριμμένος «επιτρέψτε μου ουτε αυτό να μην μπορώ να δεχθώ». Στο ερώτημα αν η μάνα έχει μάθει ότι το παιδί τεμαχίστηκε ο δικηγόρος γνέφει το κεφάλι του καταφατικά και στο ερώτημα αν ξέρει και τη σκληρή συνέχεια, λέει ότι η μάνα δεν έχει μάθει κάτι άλλο.

«Σήμερα η μάνα ενημερώθηκε για την εξέλιξη, δεν ήρθε σε επαφή με τον πατέρα. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υπερασπιστώ έναν τέτοιο αδίκημα».

Στο ερώτημα αν η μάνα νοιώθει ενοχές που κάλυπτε τον πατέρα τόσες μέρες ο κ. Γεωργίου απάντησε «η μάνα πιστεύει ότι το παιδί είναι στο χαμόγελο του παιδιού».

Σχόλια