Ειδήσεις

Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό 6χρονου

Ο μπόμπιρας ξεπόρτισε σε ένα ακόμη επεισόδιο με ευτυχή ωστόσο κατάληξη για ένα 6χρονο αγοράκι, που λαχτάρισε για τα καλά τη μητέρα του όσο όμως και την Αστυνομία, που έσπευσε να εντοπίσει τα ίχνη του. Ο ασυγκράτητος πιτσιρικάς το έσκασε το μεσημέρι από το σπίτι του στην περιοχή των Δειλινών στο Ηράκλειο, όπου στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Η ενασχόληση με τα παιχνίδια του φαίνεται πως δεν τον συγκινούσε και αποφάσισε να βγει βόλτα, περνώντας απαρατήρητος το κατώφλι του σπιτιού της οικογένειάς του.

Η μητέρα του, που έκανε το λάθος να στρέψει στιγμιαία αλλού την προσοχή της, διαπίστωσε έντρομη λίγα λεπτά αργότερα πως ο 6χρονος όχι μόνο είχε βγει από το σπίτι, αλλά είχε εξαφανιστεί και από τη γειτονιά, καθώς παρά την προσπάθειά της δεν τον βρήκε πουθενά. Πανικοβλημένη έσπευσε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης, το οποίο κινητοποίησε άμεσα σύσσωμη την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για να εντοπίσει τα ίχνη του λιλιπούτειου φυγά.

Οι δικυκλιστές, αφού ερεύνησαν τους γύρω δρόμους, άρχισαν να ψάχνουν πόρτα-πόρτα μαρτυρίες γειτόνων, υπό το ενδεχόμενο κάποιος να είδε προς τα πού είχε κατευθυνθεί ο 6χρονος. Η έρευνα καρποφόρησε πολύ γρήγορα, καθώς βρέθηκε γείτονας που είχε δει νωρίτερα τον μπόμπιρα να συνομιλεί με ένα συνομήλικό του.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στο σπίτι του έτερου πιτσιρίκου, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά, όπου βρήκαν τα δύο αγοράκια, που έβλεπαν αμέριμνα κινούμενα σχέδια, αγνοώντας τον πανικό που είχαν προκαλέσει. Ο 6χρονος παρελήφθη από τη μητέρα του, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τη βοήθειά τους τούς αστυνομικούς, οι οποίοι έφεραν σε πέρας ένα από το πιο ευχάριστα καθήκοντά τους, παραδίδοντας το μικρό φυγά σώο και ασφαλή στην οικογένειά του.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια