Ειδήσεις

Δράσεις για τον καθαρισμό του πάρκινγκ του αεροδρομίου

Στις δράσεις που θα προβεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Απριλίου το εθελοντικό κίνημα "Let's do it Greece" στο Δήμο Ηρακλείου συμμετέχει και η Δημοτική Μονομετοχική Εταιρία ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου, τη Δημοτική Υπηρεσία Πρασίνου, τη διοίκηση του Κρατικού Αερολιμένα, "Ν. Καζαντζάκης" και την τεχνική και κατασκευαστική εταιρία, "Οικοτεχνική" θα προχωρήσουν στον εξωραϊσμό του εξωτερικού χώρου του αεροδρομίου και του πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του αεροδρομίου και διαχειρίζεται η ΔΕΠΑΝΑΛ.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο εκείνων που του "Let's do it Greece" κάνει σε όλη την Ελλάδα, την Κυριακή 26 Απριλίου. Όμως, στο Ηράκλειο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, επειδή στις 26 Απριλίου θα γίνει στην πόλη του Ηρακλείου ο γνωστός επίσης ανοικτός σε όλους δρόμος, "Run Greece".

Πρόσφατα, η ΔΕΠΑΝΑΛ προχώρησε στον καθαρισμό των πρανών του πάρκινγκ. Μια ενέργεια που υπαγορεύτηκε από την ανάγκη, η πρώτη εικόνα που αποκομίζουν Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, που φτάνουν αεροπορικώς στο δήμο μας και το νησί μας, να είναι θετική.

Επίσης, η Δημοτική Μονομετοχική Εταιρία έχει προχωρήσει στη διαγράμμιση του χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων και θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες που αποσκοπούν στο να λειτουργεί ο χώρος ευπαρουσίαστος και χωρίς προβλήματα.

Η δράση της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί από την είσοδο του πάρκινγκ και είναι ανοικτή σε όλους που θα ήθελαν να συνδράμουν, αλλά και να τη ζήσουν από κοντά.

Σχόλια