Ειδήσεις

Θα έφευγαν με πλαστά έγγραφα για Γαλλία και Γερμανία

Ένας άνδρας και μία γυναίκα με καταγωγή από τη Συρία επιχείρησαν να φύγουν από την Ελλάδα μέσω του αεροδρομίου "Ν. Καζαντζάκης" για Γερμανία με πλαστά διαβατήρια, ενώ ένας ακόμη νεαρός από το Κονγκό είχε πάνω του παραποιημένα έγγραφα και σκόπευε να ταξιδέψει στη Γαλλία. Όλοι τους συνελήφθησαν από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου για πλαστογραφία.

Ειδικότερα χθες (13/4/2015) το πρωί, στον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου συνελήφθησαν οι δύο υπήκοοι Συρίας - ο 45χρονος και η 30χρονη γυναίκα - καθώς σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Επιπλέον, το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη ο 28χρονος υπήκοος Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό, διότι επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Λιόν της Γαλλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια