default-image

Στη "φάκα" της Αστυνομίας 4 "ποντικοί"

Κρήτη
Στη "φάκα" της Αστυνομίας 4 "ποντικοί"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Ηράκλειο, τέσσερα άτομα ηλικίας 21, 22, 23 και 17 ετών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, για κλοπή. Επιπλέον από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνελήφθη μία 37χρονη γυναίκα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, χθες το πρωί αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, όπου κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στο όχημα και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι, οι 21χρονος, 22χρονος, 23χρονος και 17χρονος, χθες το πρωί εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 67χρονης  και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ, ενώ σε προγενέστερο χρόνο είχαν επιχειρήσει ανεπιτυχώς να διαρρήξουν οικία 57χρονου.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News