default-image

Ο Εργοτέλης έβαλε τη θηλιά στο… λαιμό του Πανθρακικού

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης έβαλε τη θηλιά στο… λαιμό του Πανθρακικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Εργοτέλης μετά τη νίκη του επί του Πανθρακικού μπορεί να καταδίκασε την ομάδα της Κομοτηνής.

Ποιες θα είναι οι άλλες δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν Νίκη Βόλου και ΟΦΗ. Ο Εργοτέλης έβαλε την θηλιά στο λαιμό του Πανθρακικού μετά την χθεσινή του νίκη στο Παγκρήτιο με τις υπόλοιπες ομάδες να πανηγυρίζουν.

Αυτός που πανηγυρίζει περισσότερο είναι ο Πανιώνιος ο οποίος μετά τη νίκη του επί του Παναιτωλικού και κατά 99% θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα. Από κοντά και ο Πλατανιάς ο οποίος έκανε σημαντικό βήμα παραμονής μετά τη νίκη επί της Βέροιας.

Πανιώνιος (38 βαθμοί)

Οι «κυανέρυθροι» μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού έκαναν το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανέβηκε στους 38 βαθμούς και αναμένεται να πάρει άλλους τρεις βαθμούς αφού επόμενος αντίπαλος είναι ο ΟΦΗ. Πλέον η ομάδα θα φτάσει τους 41 βαθμούς και δύσκολα θα κινδυνέψει. Ο Πανιώνιος μέχρι το τέλος δεν θα βγει από την Αθήνα και λογικά δεν θα χρειαστεί άλλο βαθμό και τα ματς με Ολυμπιακό, Ατρόμητο, και ΠΑΟΚ να μην έχουν κανένα ενδιαφέρον παιχνίδια που δεν τα λέει κανένα βατά.

Το πρόγραμμα

31η ΟΦΗ-Πανιώνιος

32η Πανιώνιος-Ολυμπιακός

33η Ατρόμητος-Πανιώνιος

34η Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Βέροια (37 βαθμοί)

Η Βέροια παραμένει σε θέση ισχύος παρά την ήττα στην Κρήτη από τον Πλατανιά. Η Βασίλισσα του Βορρά έχει διαφορά τριών βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού και πλέον μπήκε στην πρίζα. Η ομάδα ουσιαστυικά έχιε 40 βαθμούς αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου και στο ματς με τον Πανθρακικό την 33η αγωνιστική μπορεί να σφραγίσει την παραμονή ρίχνοντας παράλληλα την ομάδα της Κομοτηνής στην Football League.

Το πρόγραμμα

31η Βέροια-Αστέρας Τρίπολης

32η Νίκη Βόλου-Βέροια

33η Βέροια-Πανθρακικός

34η Παναιτωλικός-Βέροια

Πλατανιάς (34 βαθμούς)

Ο Πλατανιάς εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρα του και κόντρα στην Βέροια έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ανέβηκε στους 34 βαθμούς, αλλά θα πρέπει να υπολογίζει άλλους έξι από τις αναμετρήσεις με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει ότι οι Χανιώτες θα έχουν 40 βαθμούς και θα χρειάζονται το πολύ έναν βαθμό που μπορούν να κατακτήσουν σε ένα από τα δύο εντός έδρας ματς απέναντι σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα

31η Νίκη Βόλου-Πλατανιάς

32η Πλατανιάς-Παναιτωλικός

33η ΟΦΗ-Πλατανιάς

34η Πλατανιάς-Ολυμπιακός

Πανθρακικός (34 βαθμοί)

Ο μεγάλος χαμένος της αγωνιστικής. Ο Πανθρακικός ηττήθηκε από τον Εργοτέλη στον τελικό της παραμονής και σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί πλέον θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι παίκτες του Χοσέ Ρόκα θα πρέπει να ψάξουν βαθμούς με αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός τα οποία έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ενώ θα πρέπει να περάσουν και αλώβητοι από την έδρα της Βέροιας. Πάντως, μετά την χθεσινή ήττα στο Παγκρήτιο ο Πανθρακικός είναι στην χειρότερη δυνατή θέση.

Το πρόγραμμα

31η Πανθρακικός-Παναθηναϊκός

32η Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός

33η Βέροια-Πανθρακικός

34η Πανθρακικός-Ξάνθη

*Ο Πανθρακικός έχει ένα ματς λιγότερο με τον Ολυμπιακό.

Λεβαδειακός (34 βαθμοί)

Ο Λεβαδειακός δείχνει μεταμορφωμένος με τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία κι έτοιμος να ανανεώσει το διαβατήριό του για την Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί πήραν ξεκούραστα τρεις βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ και πλέον έχουν 37 βαθμούς. Το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν είναι και το πιο εύκολο αν σκεφτεί κανείς ότι αντιμετωπίζιε εκτός έδρας Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά την τελευταία αγωνιστική κλείνει στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη οποίος μπορεί να έχει υποβιβαστεί και να είναι αδιάφορος.

Το πρόγραμμα

31η Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

32η Λεβαδειακός-Ατρόμητος

33η ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

34η Εργοτέλης-Λεβαδειακός

Εργοτέλης (28 βαθμοί)

Ο Εργοτέλης είναι στην δυσκολότερη θέση από όλες τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Οι κιτρινόμαυροι  παρά τη νίκη επί του Πανθρακικού θέλουν το απόλυτο, το οποίο ίσως και να μην τους φτάσει…. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη θα πρέπει να κάνει το 4χ4  μέχρι το τέλος, να πάρει δώδεκα βαθμούς και να φτάσει τους 40 που και πάλι δύσκολα θα είναι αρκετοί αφού θα πρέπει να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων ώστε η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα

31η Ξάνθη-Εργοτέλης

32η Εργοτέλης-Κέρκυρα

33η ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης

34η Εργοτέλης-Λεβαδειακός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News