Ειδήσεις

Έρχεται τo 1o Pride της Κρήτης

Το πρώτο Φεστιβάλ Ορατότητας και Διεκδικήσεων για την απελευθέρωση φύλου σώματος σεξουαλικότητας στην Κρήτη είναι γεγονός! Το Ηράκλειο, και συγκεκριμένα το πάρκο Γεωργιάδη, στις 26 και 27 Ιουνίου θα πάρει χρώμα "Υπερηφάνειας", αφού ο Δήμος Ηρακλείου φέρεται να έχει αποδεχτεί το σχετικό αίτημα και ανοίγει τις πύλες του πάρκου για το "χάπενινγκ".

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, μέσω της σελίδας τους στο facebook LGBTQIplus Pride Κρήτης, «είναι πλέον και επίσημο! To 1o pride της Κρήτης θα λάβει χώρα στις 26 και 27 Ιουνίου στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο. Σας περιμένουμε όλους και όλες να μας στηρίξετε προσθέτοντας το δικό σας χρώμα…».

Οι διοργανωτές συναντήθηκαν με την αρμόδια αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Πλεύρη και πήραν το "οκ" για να προετοιμάσουν την εκδήλωση τους .

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ηρακλείου.

Σε μήνυμά τους σημειώνουν τα εξής:

«Η δημοτική Αρχή δέχτηκε να μας παραχωρήσει το πάρκο Γεωργιάδη, στο οποίο θα διεξαχθεί το 1ο lgbtqi+ pride Κρήτης, που θα αποτελέσει Φεστιβάλ Ορατότητας για την Απελευθέρωση Φύλου Σώματος και Σεξουαλικότητας. Ραντεβού στις 26 & 27 Ιουνίου στο Ηράκλειο! Διεκδικούμε ισότιμη συνύπαρξη, κάνουμε τις πόλεις τα χωριά και τα νησιά πολύχρωμα!».

Σχόλια