default-image

Ποιος βλέπει το προφίλ σας στο LinkedIn

Επιστήμη
Ποιος βλέπει το προφίλ σας στο LinkedIn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε ποιοι βλέπουν το προφίλ σας στο LinkedIn και επιλέξτε αν θα εμφανίζεται το όνομά σας όταν επισκέπτεστε τα προφίλ άλλων ατόμων.

Όπως πολύ πιθανόν να γνωρίζετε, το LinkedIn είναι ένα κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες προσφέροντας τη δυνατότητα διεύρυνσης των επαγγελματικών επαφών του τομέα εργασίας σας. Αν βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης εργασίας θεωρώ βασικό ότι θα πρέπει να έχετε ένα πλήρως ενημερωμένο προφίλ με τα εργασιακά σας προσόντα.

Στο LinkedIn υπάρχει η ενότητα «Who's viewed your profile», δηλαδή η δυνατότητα να ελέγξετε ποιοι έχουν δει το προφίλ σας. Η συγκεκριμένη δυνατότητα λειτουργεί αμφίδρομα, δηλαδή αν μπορείτε να δείτε ποιος «τσεκάρει» το προφίλ σας τότε αυτόματα και οι άλλοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τα προφίλ που έχετε δει και εσείς. Δίκαιο, σωστά;

Χρήσιμο tip: Μπορείτε να δείτε από πού βρήκαν το προφίλ σας, όπως από την εφαρμογή LinkedIn, από την κεντρική σελίδα, τις κοινές επαφές ή των ατόμων με παρόμοιο εργασιακό προφίλ, παρατηρώντας λίγο πιο προσεκτικά στις λεπτομέρειες που σας εμφανίζονται.

Αν δε θέλετε να ενημερώνονται τα άτομα που ελέγχετε ότι έχετε δει το προφίλ τους μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Βέβαια, αυτό σημαίνει αντίστοιχα ότι και εσείς δε θα μπορείτε να μάθετε ποιος έχει δει το προφίλ σας.

Πηγή: techster.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News