Ειδήσεις

Minoan Lines: Δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας

Η αναγνώριση της πρωτοπόρου προσπάθειας της εταιρείας Minoan Lines Bonus Club επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κατηγορία "Προγράμματα Πελατειακής Πιστότητας", στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2015.

Το "Minoan Lines Bonus Club", το πρωτοποριακό πρόγραμμα πιστότητας επιβατών των Μινωικών Γραμμών, προσεγγίζει τα 250.000 μέλη και δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας από την έναρξή του, αποδεικνύοντας την τεράστια απήχησή του στο επιβατικό κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό!   

Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ευέλικτα που υπάρχουν στο χώρο του, με πρωτοποριακό στόχο να παρέχει ιδιαίτερα οφέλη στους πιστούς επιβάτες των Μινωικών Γραμμών.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο "Minoan Lines Bonus Club", όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα www.minoan.gr και να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία "Minoan Lines Bonus Club" στα τηλέφωνα 2810/399850 και 399856, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 17:00 ή στο e-mail: bonusclub@minoan.gr

Σχόλια