Ειδήσεις

Τραγικό φινάλε στην υπόθεση Γιακουμάκη: βρήκαν το πτώμα του

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα σε προχωρημένη σήψη, που αναγνωρίστηκε από τον θείο του ότι είναι ο εξαφανισμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης, εντοπίστηκε γύρω στις 07:20 το πρωί κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που βρίσκεται κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή και στη λίμνη Παμβώτιδα.

Το πτώμα εντόπισε ένα ζευγάρι μόνιμων κατοίκων της περιοχής, την ώρα που έκαναν βόλτα στη λίμνη.

Το "Πρώτο Θέμα" επικοινώνησε με τον θείο του Γιώργο, ο οποίος έχει σπεύσει εκεί στο σημείο η είδηση επιβεβαιώθηκε δυστυχώς. «Βρήκαν τον Βαγγέλη, είναι νεκρός», ήταν τα λόγια του κ. Γιώργου Βιδιαδάκη, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο Κρητικός άντρας, όπως λέει, ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη πριν λίγη ώρα και ενώ βρισκόταν από χθες στα Ιωάννινα προκειμένου να συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενώ περίμενε κάτι από τις έρευνες.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δυστυχώς στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα ενημερωνόταν για μία τόσο φρικτή εξέλιξη. Το πτώμα του Βαγγέλη βρέθηκε κοντά σε ρυάκι δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων, όχι πολλά μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου

Αυτήν την ώρα έχει προκληθεί πανικός και κινητοποίηση στα Ιωάννινα ενώ στη Σχολή οι φοιτητές είναι αναστατωμένοι καθώς η εξέλιξη αυτή, ο εντοπισμός του πτώματος δηλαδή του νεαρού φοιτητή, πιστοποιεί ενδεχομένως έναν νέο κύκλο ανακρίσεων και ερμηνειών μαρτυριών που ίσως να δώσουν απαντήσεις και να φωτογραφίσουν τη λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση και δυστυχώς στον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού.


Ο άτυχος 20χρονος σπουδαστή από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης και εξετάζεται αν ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Στο σημείο γίνονται εκτεταμένες έρευνες, που θα βοηθήσουν τις αρχές να απαντήσουν τα κρίσιμα ερωτήματα για την εξαφάνιση και το θάνατο του 20χρονου φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε πέσει θύμα εκφοβισμού, υπομένοντας ψυχολογική και σωματική κακοποίηση.

Επιτόπου έχει σπεύσει και ειδικό κλιμάκιο που εστάλη από τα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι πτυχές του περιστατικού και να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Μάλιστα δόθηκε εντολή να μην μετακινηθεί το πτώμα και να μην υπάρξει καμία επέμβαση στο σημείο έως ότου φθάσει το ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μην υπάρξει καμία σκιά στην διελεύκανση της υπόθεσης.

Μόλις έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε η σορός του, συγκεντρώθηκε και κόσμος στην περιοχή, καθώς όλοι αγωνιούσαν για το νεαρό που είχε γίνει άφαντος, στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σχόλια