Ειδήσεις

Τρεις συλλήψεις για κλοπές σε Ηράκλειο και Χανιά

Ένας 36χρονος Έλληνας, ένας 26χρονος Ιρακινός και ένας 28χρονος Αλγερινός συνελήφθησαν την Κυριακή για κλοπές σε Ηράκλειο και Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τις βραδινές ώρες της 7ης προς 8η Μαρτίου ένας άγνωστος αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 35χρονου, στο Ηράκλειο, διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 715 ευρώ.

Άμεσα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε από τις αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Κυριακής ο 36χρονος, ενώ μετά από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ήταν εκείνος που είχε διαπράξει την κλοπή.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Εξάλλου, η σύλληψη των δύο αλλοδαπών - του 29χρονου υπηκόου Ιράκ και του 28χρονου υπηκόου Αλγερίας - που κατηγορούνται επίσης για κλοπή, έγινε στα Χανιά χθες (8.3.2015) τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, κατά τις βραδινές ώρες της 7ης προς 8η Μαρτίου 2015 ο 29χρονος και ο 28χρονος αφαίρεσαν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 23χρονης διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Άμεσα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα. Επιπλέον βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Σχόλια