default-image

Χειροπέδες σε 26χρονο που "άδειαζε" αγροτικές αποθήκες

Κρήτη
Χειροπέδες σε 26χρονο που "άδειαζε" αγροτικές αποθήκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε αφαιρέσει από αποθήκες γεωργικά εργαλεία, ελαιόκαρπο και ελαιόλαδο, συνολικής αξίας πάνω 10.000 ευρώ, ένας 26χρονος σε Ηράκλειο και Λασίθι, αλλά μετά την τελευταία του δράση, τα ξημερώματα της Παρασκευής, έπεσε στα χέρια των Αρχών και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ο 26χρονος δρούσε σε περιοχές του δήμου Χερσονήσου και του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, όπου κατά το χρονικό διάστημα από πέρυσι το Φεβρουάριο μέχρι και τη σύλληψή του είχε διαπράξει δώδεκα συνολικά κλοπές σε αποθήκες.

Την υπόθεση εξιχνίασε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, άνδρες του οποίου χθες συνέλαβαν τον 26χρονο, ο οποίος τα ξημερώματα είχε αφαιρέσει από αποθήκη ιδιοκτησίας 79χρονου 380 κιλά ελαιόλαδο.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του νεαρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.  

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τις 15.12.2014 έως και τις 06.03.2015 είχε διαπράξει δώδεκα κλοπές σε αποθήκες οικιών σε περιοχές του δήμου Χερσονήσου και του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους γεωργικά εργαλεία, ελαιόκαρπο και ελαιόλαδο συνολικής χρηματικής αξίας 10.400 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News