default-image

Έμπαιναν σε σπίτια και έκλεβαν κοσμήματα

Κρήτη
Έμπαιναν σε σπίτια και έκλεβαν κοσμήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μία από τις γυναίκες (αθίγγανες) που προχθές εισήλθαν σε σπίτι στο Ηράκλειο και έκλεψαν χρυσά κοσμήματα.

Για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτές από γείτονες που ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η αναζήτησή τους. Τρομαγμένες κατά τη διαφυγή τους οι τρεις γυναίκες πέταξαν κάποια από τα κοσμήματα στο δρόμο, τα οποία και βρήκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ξεκίνησε η διαδικασία αναγνώρισής τους από παθόντες.

Το πρωί της Πέμπτης η μία εκ των τριών γυναικών βρέθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα, μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή της στο χώρο της λαϊκής του Ατσαλένιου, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προκειμένου να της απαγγελθούν κατηγορίες και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.

Εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων

Συνολικά, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, δέκα είναι οι υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες το χρονικό διάστημα από Δεκέμβριο 2014 έως και το Φεβρουάριο 2015, με διόλου ευκαταφρόνητη λεία, καθώς η αξία των κλαπέντων κοσμημάτων ανέρχεται στις  70.000 ευρώ.

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου εντόπισαν χθες (18.02.2015) το πρωί στο Ηράκλειο την 29χρονη γυναίκα, και όπως προέκυψε μετά από τη διενεργηθείσα προανάκριση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ήταν εκείνη και δύο ακόμη γυναίκες, οι οποίες αναζητούνται, που κατά το χρονικό διάστημα από 09.12.2014 έως και 17.02.2015 είχαν αφαιρέσει από οικίες στο Ηράκλειο χρήματα και κοσμήματα.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της 29χρονης και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News