default-image

Με Κουτρουμπή στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Με Κουτρουμπή στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου τέθηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Εκτός έμεινε ο Μέντες.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", με  την ανακοίνωση της αποστολής και στη συνέχεια με την αναχώρηση, αεροπορικώς, για το Ηράκλειο.

Στις επιλογές του προπονητή του Παναθηναϊκού επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος θα συμπεριληφθεί και στην 18άδα, ενώ στην Αθήνα έμεινε ο Νταβίντ Μέντες και οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης, Μπούρμπος.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν, Νίνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Καρέλης.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση που διεξήχθη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" το Σάββατο 14/2, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τελειώματα. Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού δούλεψαν στις τελικές προσπάθειες, αφού ο Αναστασίου επιθυμεί το μέγιστο βαθμό ετοιμότητας σε αυτό το κομμάτι.

Προηγουμένως, το πρόγραμμα περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Αναστασίου είχε πολύωρη συζήτηση με τους συνεργάτες του, προκειμένου να καταλήξουν στην ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του, αφενός γιατί θα συναντήσουν μία πολύ εχθρική ατμόσφαιρα και επιθυμεί να τους διατηρήσει συγκεντρωμένους, αφετέρου για να τους προσηλώσει στο ματς της Κρήτης και όχι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο τακτικό κομμάτι, φαίνεται πως έχει καταλήξει να προτιμήσει την ποιότητα του Πέτριτς και του Πράνιτς, έναντι πιο ενεργητικών παικτών, ώστε να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας και να έχει δημιουργία.

Προς την απόφαση να συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, κλίνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί, ωθεί τον Αλαφούζο στην απόφαση να ταξιδέψει στο Ηράκλειο, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στο προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές και να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Από την άλλη, γνωρίζει ότι η παρουσία του στο γήπεδο θα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα και ίσως δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα, κάτι που δε θέλει.

Ο Αλαφούζος θα λάβει την τελική απόφαση του στις επόμενες ώρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News