default-image

Αλλαγή σκυτάλης στο ΕΚΗ: Νέος πρόεδρος ο Στέλιος Βοργιάς

Κρήτη
Αλλαγή σκυτάλης στο ΕΚΗ: Νέος πρόεδρος ο Στέλιος Βοργιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μέχρι και χθες γενικός γραμματέας του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς, πλέον παίρνει στα χέρια του το μέλλον του Εργατικού Κέντρου, μετά την ανάδειξη του Σωκράτη Βαρδάκη σε βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλλαγή σκυτάλης έγινε χθες Παρασκευή, σε μια βραδιά από όπου δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης, με τον Σωκράτη Βαρδάκη να παραδίδει τα ηνία και να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι θα έχει για πάντα στην καρδιά του το Εργατικό Κέντρο, τους ανθρώπους και τους αγώνες που έδωσαν όλοι μαζί για το καλό των όλων των πολιτών.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Ράδιο 9,84, ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στους στόχους και τις προτεραιότητες που βάζει από τη νέα του θέση, γνωρίζοντας ωστόσο και ο ίδιος ότι η κατάσταση στη χώρα μας εξακολουθεί να είναι δύσκολη και εκατομμύρια πολίτες εξακολουθούν να ζουν σε άσχημες συνθήκες λόγω της οικονομικής τους δυσχέρειας.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση των μελών της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου έγινε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής: Πρόεδρος αναδείχτηκε ο Βοργιάς Στέλιος, αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Καλαϊτζάκης, γενικός γραμματέας ο Ιωάννης Βρέντζος, αναπλ. γενικός γραμματέας ο Γεώργιος Καράνταγλης, γραμματέας Οικονομικού ο Ιωάννης Κουρίνος, αναπλ. γραμματέας Οικονομικού ο Σάββας Γιαμαλής και γραμματέας Οργανωτικού ο Νικόλαος Κοκολάκης.

Μέλη είναι οι εξής: Ευανθία Σαμαριτάκη, Παναγιώτης Λιόντας, Νικόλαος Μανουσάκης, Σαριδάκη Διονυσία, Κωνσταντίνος Δαφέρμος, Μαρίνος Τζανάκης, Στυλιανή Φοδελιανάκη, Σωκράτης Βαρδάκης, Μαρία Κοκοσάλη, Ιωάννης Ξημεράκης, Ιωάννης Γωνιανάκης και Μιχαήλ Σφακιανάκης.

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News