Ειδήσεις

Ανακαινίζεται το κτίριο του Συλλόγου Καβροχωρίου

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υπέγραψε τη σύμβαση επισκευής και εσωτερικής διαμόρφωσης του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου, προϋπολογισμού 28.200 ευρώ.

Στις εργασίες περιλαμβάνεται η καθαίρεση και αντικατάσταση των παλιών επιχρισμάτων, η υγρομόνωση και θερμομόνωση της πλάκας του δώματος, επιστρώσεις με πλακάκια, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, κ.ά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαμουλάκης τόνισε: «Προχωράμε στις απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης στο κτίριο του εξαιρετικά δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου, το οποίο είχε υποστεί αρκετές φθορές από το χρόνο. Με τέτοιου είδους παρεμβάσεις, ενισχύουμε τη δράση των Συλλόγων που προάγουν τον πολιτισμό στο Δήμο μας, που μεταφέρουν από γενιά σε γενιά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας και συμβάλλουν στην πολιτιστική ανάδειξη του Μαλεβιζίου.

Ταυτόχρονα όμως, με το συγκεκριμένο έργο βελτιώνουμε και την καθημερινότητα των κατοίκων του Καβροχωρίου, αφού σύντομα θα έχουν στη διάθεσή τους ένα κτίριο πανέμορφο και λειτουργικό, για να μπορούν να πραγματοποιούν τις πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για τη βοήθειά του και σε αυτό το έργο, καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σχόλια