default-image

Νέα τακτικό μέλος στην ΕΠΣΗ ο Κουτεντάκης

Ποδόσφαιρο
Νέα τακτικό μέλος στην ΕΠΣΗ ο Κουτεντάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διοικητικές εξελίξεις υπάρχουν στην ΕΠΣΗ, με τον Γιάννη Σπανάκη να ανακοινώνει την αποχώρησή του από το Δ.Σ. και τον Γιώργο Κουτεντάκη (Πλούταρχο), ο οποίος είχε αναδειχθεί στις εκλογές του καλοκαιριού πρώτο αναπληρωματικό μέλος, να καλείται να καλύψει τη θέση στο 11μελές συμβούλιο.

Ο Γιάννης Σπανάκης τόνισε στον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣΗ ότι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να προσφέρει όσο θα ήθελε και ζήτησε να αντικατασταθεί για ηθικούς λόγους. Ξεκαθάρισε πάντως πως στηρίζει το έργο της ΕΠΣΗ και θα είναι κοντά σε ό,τι του ζητηθεί.

Όσον αφορά στον κ. Κουτεντάκη, όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ ενεργό στέλεχος της ΕΠΣΗ, με συμμετοχή στην Επιτροπή Μικτών ομάδων και σίγουρα η προσφορά του είναι πολύτιμη, με τον ίδιο να έχει διάθεση προσφοράς για το καλό των σωματείων. Σε δήλωσή του σχετικά με τις εξελίξεις τόνισε: «Η συμμετοχή μου στα κοινά του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου ήταν εξαρχής τιμή και ευθύνη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η πλειοψηφία των σωματείων του Ηρακλείου με τίμησαν με την ψήφο τους ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΣΗ. Πλέον καλούμαι να συμμετάσχω στη διοίκηση της Ένωσης ως τακτικό μέλος.

Γνωρίζω ότι το βάρος των ευθυνών είναι τεράστιο και θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να συμβάλω ώστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου να πάει άλλο ένα βήμα μπροστά, ώστε να μπορούν τα σωματεία να επιβιώνουν και η ομάδα κάθε περιοχής να κρατά ζωντανή τη φλόγα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News