default-image

Ταουσιάνης: «Κυριάρχησε κατά κράτος ο Παναιτωλικός»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Κυριάρχησε κατά κράτος ο Παναιτωλικός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανωτερότητα του Παναιτωλικού παραδέχτηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, χαρακτηρίζοντας καταστροφικό το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του.

«Γνωρίζαμε πως η αποστολή μας σήμερα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που δικαιολογεί στον αγωνιστικό χώρο τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Για εμάς το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφικό, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά στα οποία είχαμε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά δεν είχαμε την ουσία και την τελική πάσα. Από εκεί και έπειτα ο Παναιτωλικός κυριάρχησε κατά κράτος και μας δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, το οποία δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε και δικαιολογημένα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να παρουσιαστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να κρατήσουμε περισσότερο μπάλα, γιατί αυτό που μας στοίχησε πάρα πολύ στο πρώτο, ήταν ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο λοιπόν, είχαμε καλύτερη εικόνα σε αυτό το κομμάτι, χωρίς όμως να είμαστε ουσιαστικοί. Πατήσαμε στην αντίπαλη περιοχή όσες φορές και ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο, εκείνος όμως έκανε δύο γκολ, εμείς όχι.

Με λίγα λόγια ο Παναιτωλικός ήταν σαφώς πολύ καλύτερος από εμάς, ήταν πιο ουσιαστικός και δίκαια κέρδισε αυτό το παιχνίδι. Για εμάς είναι μία βαριά ήττα και υπάρχει προβληματισμός, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να σταθούμε σε αυτόν, αφού σε τρία εικοσιτετράωρα δίνουμε ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι», είπε ο κόουτς του Εργοτέλη.

Ήδη στον Εργοτέλη σκέφτονται τη συνέχεια. «Όσο γρήγορα ξεχνάς μια νίκη, τόσο γρήγορα πρέπει να ξεχνάς και μία ήττα. Εμείς σε αυτή τη διαδικασία εναλλαγής των συναισθημάτων βρισκόμαστε επτά μήνες τώρα. Επτά μήνες έχουμε πίεση και παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και όσο γρήγορα ξεχνάμε τις νίκες, τόσο γρήγορα πρέπει να ξεχνάμε και τις ήττες. Στην περίπτωσή μας δεν υπάρχει χρόνος, ούτε για χαρές, ούτε για λύπες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News