Ειδήσεις

Πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων από το Δήμο Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου και ο Κτηνιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου ξεκινούν πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων. Η Ζωόφιλη Δράση αρωγός στη δημοτική αρχή συμμετέχει στο πρόγραμμα, βοηθώντας στην περισυλλογή και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων μετά τη στείρωση. Το σωματείο καλεί όλους τους εθελοντές και τα μέλη του, αλλά και τους φιλόζωους της πόλης του Ηρακλείου να βοηθήσουν ενεργά στην εφαρμογή και εξέλιξη του προγράμματος.

Πάρτε τηλέφωνο ή στείλτε μας μέιλ στη Ζωόφιλη Δράση για να δηλώσετε το αδεσποτάκι που ταϊζετε και δεν έχει στειρωθεί ώστε να καταγραφεί στη λίστα των προς στείρωση ζώων και δηλωθείτε εθελοντές περίθαλψης των ζώων μετά τη στείρωση και για διάστημα 10 ημερών περίπου για το κάθε ζωάκι. Υποστηρίξτε την θαυμάσια πρωτοβουλία του Κτηνιατρικού Συλλόγου και του Δήμου Ηρακλείου με την ενεργή εθελοντική σας συμμετοχή στις υποστηρικτικές ενέργειες της πρωτοβουλίας από το σωματείο.

Η Ζωόφιλη Δράση από την μεριά της, αναλαμβάνει επίσης να παράσχει το τσιπάκι σε κάθε ζώο που στειρώνεται από τους καταλόγους της, έτσι ώστε τα αδέσποτα ζώα της πόλης να καταγράφονται και να έχουν πλέον και ηλεκτρονική σήμανση.

Σχόλια