default-image

Ο Ευ. Κουκιαδάκης στο Ράδιο 9,84 για κατσίγαρους-Δρακουλιάρη

Κρήτη
Ο Ευ. Κουκιαδάκης στο Ράδιο 9,84 για κατσίγαρους-Δρακουλιάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τόνοι από κατσίγαρους κατακλύζουν τα ρέματα, και το ποτάμι που περνά από τα όρια της δημοτικής ενότητας Τεμένους με τις Δαφνές καταλήγει στο Δρακουλιάρη και εν συνεχεία στη θάλασσα, καταγγέλλουν κάτοικοι και παράγοντες της περιοχής.

Οι κάτοικοι της περιοχής του Προφήτη Ηλία φωτογραφίζουν εργοστάσια που δραστηριοποιούνται εκτός της περιοχής τους και επισημαίνουν, μιλώντας στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη", πως οι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο με τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη καθώς και αυτή των εκλογών.

«Οι υπηρεσίες της Περιφέρειες, παρ' όλη τη συρρίκνωσή τους, δε σταμάτησαν ποτέ να κάνουν καλά τη δουλειά τους στο μέγεθος του δυνατού», το σχόλιο σήμερα στο Ράδιο 9,84, και στην Αγγ. Δουλγεράκη, του αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Επισήμανε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό των επιτήδειων και πως ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαιτούμενες ενέργειες για την ανακούφιση των κατοίκων που επλήγησαν από τα πρόσφατα κύματα κακοκαιρίας.

Επανέλαβε παράλληλα ότι για το μέγεθος της καταστροφής την ευθύνη φέρουν και οι αυθαιρετούντες, καθώς η πλημμύρα ανέδειξε πως στο ποτάμι υπάρχουν, αυθαίρετα, σκουπίδια, μπάζα και άλλα αντικείμενα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News