Ειδήσεις

"Χαίρομαι που συμμετείχα στη μάχη της Αριστεράς"

Ευχαριστήριο σημείωμα αποστέλλει ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, στο οποίο αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι,

Οι πρώτες κινήσεις του πρωθυπουργού μας - κινήσεις με βαθύτατο πολιτικό συμβολισμό - και οι πρώτες δηλώσεις των υπουργών μας επιβεβαιώνουν ότι από την πρόσφατη εκλογική μάχη μια νέα μέρα ξεκίνησε για την πατρίδα και το λαό μας.

Χαίρομαι που συμμετείχα και σε αυτή τη μάχη της Αριστεράς.

Χαίρομαι που συνέβαλα και εγώ στο νικηφόρο αποτέλεσμα και μάλιστα από την τιμητική όσο και πρωτόγνωρη σε μένα θέση, αυτήν του υποψήφιου βουλευτή της Αριστεράς.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, που με τη στάση και την ψήφο σας επιβραβεύσατε την πολιτική μου απόφαση να στρατευτώ στη μάχη για το Κοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα και της δικής σας προσπάθειας, είναι - έτσι την αντιλαμβάνομαι - και "δική σας" επιτυχίας. Δώσαμε τον προεκλογικό αγώνα με ύφος, ήθος και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αγωνιστές της Αριστεράς, πέρα και έξω από κάθε λογής μικροκομματικές σκοπιμότητες και μικροπολιτικούς θεατρινισμούς.

Ιδιαίτερα, θα 'θελα να ευχαριστήσω τους φίλους και τις φίλες, που με αφορμή την υποψηφιότητά μου επέλεξαν για πρώτη φορά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνατε το πρώτο βήμα. Σίγουρα με αυτή την ψήφο σας υπηρετείτε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά σας. Δώστε περισσότερη δύναμη στη φωνή σας. Ισχυροποιήστε ακόμα περισσότερο τη δύναμή σας.

Μείνετε σταθερά στο μεγάλο μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αριστερά της ελπίδας για το λαό,

η Αριστερά της προοπτικής για τον τόπο,

η Αριστερά των ονείρων μας είναι εδώ!!!

Φίλες και φίλοι,

Η εκλογική νίκη που πετύχαμε είναι αναμφισβήτητα μεγάλη. Οι προκλήσεις στην προσπάθεια οικοδόμησης μιας νέας Ελλάδας είναι ακόμα μεγαλύτερες. Ας μην επιτρέψουμε η όποια πικρία για το συγκεκριμένο "προσωπικό" μου εκλογικό αποτέλεσμα να σταθεί εμπόδιο στη βαθύτερη συμμετοχή μας στους όμορφους αγώνες που μας περιμένουν.

Τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα!!!

Νίκος Ε. Ηγουμενίδης,

28 Ιανουαρίου 2015».

Σχόλια