Ειδήσεις

Πρωινή βόλτα στο κέντρο των Χανίων για τον Αλέξη Τσίπρα

Με χαλαρή διάθεση, αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα και με μια μικρή βόλτα στη Δημοτική Αγορά των Χανίων και σε κοντινούς δρόμους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου από τα Χάνια την παρουσία του στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κεντρική προεκλογική ομιλία του κόμματός του στο Ηράκλειο, αργά το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στα Χανιά, όπου και κατέλυσε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου, όπου και διέμενε, κατά την αναχώρησή του το πρωί, γυναίκα του φόρεσε στον ώμο ένα κρητικό μαντίλι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι βουλευτές από τα Χανιά και κομματικά στελέχη, βρέθηκε στη Δημοτική Αγορά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες που βρισκόταν εκεί.

Ένας από τους καταστηματάρχες του προσέφερε ως δώρο ένα κομπολόι, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε και την παραδοσιακή κρητική τσικουδιά μαζί με τον πρόεδρο των καταστηματαρχών της αγοράς.

Βγαίνοντας από την αγορά πολίτης απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι είναι άνεργος εργαζόμενος σε πλοία και λέγοντάς του «πρόεδρε, θέλουμε δουλειές».

Ο κ. Τσίπρας τον πλησίασε και μεταξύ άλλων του είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς θα σας βλέπουμε στα μάτια, η καθαρότητα είναι εγγύηση».

Λίγα μέτρα πιο μακριά τον κ. Τσίπρα πλησίασε ένας μικρός μαθητής ζητώντας του να υπογράψει σε ένα φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ελπίδα έρχεται. Αλέξης Τσίπρας», σημείωσε στο φυλλάδιο ο πρόεδρος του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μικρό διάλειμμα για καφέ και στη συνέχεια αναχώρησε για το αεροδρόμιο Χανίων, όπου είχε μια σύντομη συνάντηση με εργαζόμενους στον αερολιμένα.

Στο Φόδελε με κρητικούς μεζέδες και ρακή

Πάντως, την Παρασκευή, λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, καθ' οδόν προς τα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας σταμάτησε για λίγο στο χωριό Φόδελε, όπου απόλαυσε κρητικούς μεζέδες σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.

Αντώνης Νομικός

Σχόλια