Ειδήσεις

Στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" ο Μενέλαος Μποκέας

Το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ Μενέλαος Μποκέας, προκειμένου να βρεθεί κοντά στο προσωπικό του αερολιμένα.

Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε με τον αερολιμενάρχη κ. Γιώργο Πλιάκα, με τον οποίο συζήτησε για τα προβλήματα του αεροδρομίου.

Ο κ. Πλιάκας επισήμανε ότι το αεροδρόμιο Ηρακλείου αντιμετωπίζει δύο σοβαρά προβλήματα: το πρώτο είναι η έλλειψη προσωπικού που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία του αεροδρομίου, ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο, και το δεύτερο είναι ότι δεν υπάρχει άμεση διάθεση πόρων με αποτέλεσμα να μην μπορεί το αεροδρόμιο να καλύψει το κόστος των παρεμβάσεων που χρειάζονται.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε πως «το Ηράκλειο είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και γι' αυτό είναι ανάγκη να βρεθούν άμεσα λύσεις για να πάψει να υπάρχει χρηματοδοτικό πρόβλημα στο αεροδρόμιο. Η επίλυση αυτού του προβλήματος είναι κομβικής σημασίας ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή του λειτουργία, η οποία θα συμβάλει στη στήριξη του τουρισμού στην Κρήτη».

Σχόλια