Ειδήσεις

Στο Ασήμι η Ελένη Γρηγοράκη

Περιοδεία ξεκίνησε η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ελένη Γρηγοράκη στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Στο Ασήμι έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους που τη συνάντησαν και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής. Επιπλέον, στους Αγ. Δέκα η υποψήφια βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι στις κτηνοτροφικές μονάδες που διατηρούν.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στο Τυμπάκι, όπου η κ. Γρηγοράκη είχε εκτενή ανταλλαγή απόψεων με τους κτηνοτρόφους της περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση στις καταστροφές που έγιναν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε τη Μεσαρά.

Η κ. Γρηγοράκη τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών, με σκοπό την άμεση αποζημίωση των πληγέντων.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Φαιστού, κ. Αρμουτάκη Γιώργο, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Μανώλη Χαριτάκη και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής. Κοινός παρανομαστής στη συζήτηση ήταν η φυγή των νέων από τη Μεσσαρά, που αναπόφευκτα επηρεάζει δυσμενώς της προοπτικές ανάπτυξης του τόπου.        

Σχόλια