default-image

¨Τιτάνια¨ η συγκέντρωση Μ.Καρχιμάκη στην Β΄Αθηνών

Ελλάδα
¨Τιτάνια¨ η συγκέντρωση Μ.Καρχιμάκη στην Β΄Αθηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Τιτάνια και με ένα κοινό ιδιαίτερα ζωντανό και ενθουσιώδες πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος μπορεί να μην είναι αυτή τη φορά υποψήφιος στο Λασίθι αλλά στη Β' Αθήνας,ωστόσο, από ό,τι φάνηκε, το Κρητικό στοιχείο τον ακολουθεί .Κόσμος μέσα και έξω από την αίθουσα με μπόλικες δόσεις… από ρακί, μαντινάδες, συνθήματα όπως «Το Τιτάνια είναι μικρό δε χωράει το λαό» και στο… βάθος η μουσική του Ν.Ξυλούρη περιγράψουν το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της ομιλίας του υποψήφιου Βουλευτή με το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.Στην ομιλία του ο Μιχάλης Καρχιμάκης αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στους λόγους δημιουργίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία λυτρωτική.

¨Σε καμία περίπτωση δε διασπά την ελπίδα. Δε διασπά το όραμα. Αντίθετα, ενώνει. Και ενώνει όλες τις υγιείς δυνάμεις. Νέους ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον, μεγαλύτερους που θέλουν επιτέλους να δουν να γίνεται πράξη η μεταπελατειακή Ελλάδα και να ενισχύονται οι πραγματικά δημιουργικές δυνάμεις¨ τόνισε ο κ.Καρχιμάκης, προσθέτοντας ¨Αντιταχθήκαμε στη προσπάθεια μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ σε αποτυχημένα μορφώματα: "58", "ΕΛΙΑ", "ΔΗΠΑΡ". Επί της ουσίας, πρόκειται για επανασυσπείρωση από άλλη πολιτική αφετηρία¨

Στην ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη παρευρέθηκαν όλοι οι συνυποψήφιοί του στη Β΄ Αθήνας, καθώς και οι Γρηγόρης Νιώτης, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Πρόεδρος των Αρκάδων, ο Πρόεδρος των Κρητικών Σωματείων της Αθήνας, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών, Πρόεδροι Σωματείων Ποντίων και πολλοί άλλοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News