Ειδήσεις

Οι ηρωικοί διασώστες έφθασαν στην ασθενή στον Κρουσώνα

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση του κλιμακίου της Γ' ΕΜΑΚ που επιχειρούσε από το μεσημέρι της Πέμπτης να προσεγγίσει ξενώνα στο Λιβάδι Κρουσώνα όπου βρίσκεται μια ασθενής που έχει ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής.

Σήμερα, με την υποχώρηση των αγριότερων καιρικών φαινομένων, στάθηκε δυνατό να προσεγγίσουν οι διασώστες στον ξενώνα όπου ήταν αποκλεισμένη η ασθενής γυναίκα και η παρέα της, και να παραδώσουν τα φάρμακα. Βεβαίως ο δρόμος παραμένει κλειστός, ωστόσο τουλάχιστον δε θα υπάρξει κανένα θέμα με την υγεία της γυναίκας.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ είχε προσπαθήσει επανειλημμένα χθες να φτάσει κοντά στην ασθενή, αλλά αυτό δε στάθηκε δυνατό παρότι οι διασώστες προσπάθησαν να πάνε πεζή, καθώς ήταν αδύνατο να διανοιχθεί ο δρόμος.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της ΕΜΑΚ για την καθοριστική συμβολή τους, τον αντιδήμαρχο Γιώργος Βαλτζάκη, τον πρόεδρο του οικισμού Φώτη Τρυπιδάκη και όλους τους κατοίκους του οικισμού και τους ιδιώτες που βοήθησαν με τα μηχανήματά τους στην εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση.

Τα μηχανήματα παραμένουν και επιχειρούν στο σημείο, με σκοπό τις επόμενες ώρες - και εφόσον δεν επιδεινωθούν τα φαινόμενα - να είναι προσβάσιμος ο δρόμος μέχρι το Λιβάδι.

Σχόλια