Ειδήσεις

Τίποτα δεν πάει χαμένο στο Μαλεβίζι

Μια ακόμα παρέμβαση βελτίωσης του αστικού εξοπλισμού στο λιμανάκι της Παντάνασσας, και μάλιστα με μηδενικό κόστος, πραγματοποίησε η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου Γ. Κοτσυφού και την εθελοντική συνδρομή επαγγελματιών, παλιά καλαθάκια, παγκάκια, κ.ά., τα οποία βρίσκονταν στη μάντρα του Δήμου έπειτα από ζημιές που είχαν υποστεί από τροχαία και βανδαλισμούς, επισκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν στο λιμανάκι.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε όλους τους επαγγελματίες για τη συνεισφορά τους και δήλωσε: «Στο Δήμο μας δουλεύουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι σύσσωμη η τοπική κοινωνία υποστηρίζει τις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του τόπου μας. Είμαστε δε ιδιαίτερα ευτυχείς, που σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία έχουμε τη στήριξη της επαγγελματικής κοινότητας η οποία μας επιτρέπει να κάνουμε πολλές στοχευμένες παρεμβάσεις μικρές μεν, αλλά απαραίτητες. Αξίζουν επίσης πολλά μπράβο στο δραστήριο πρόεδρο της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και όλα τα μέλη του Συμβουλίου του».

Σχόλια