Ειδήσεις

Στο Ηράκλειο στις 15 του μήνα ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το neakriti.gr  στις 15 του μήνα ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να έχει επαφές με τοπικά στελέχη και να "αναθερμάνει" το κλίμα που δείχνει και σε επίπεδο Ηρακλείου να "πολώνεται" με αφορμή την ίδρυση του κόμματος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τις "φημολογούμενες" μετακινήσεις.

Δύο από τις σιγουρότερες υποψηφιότητες που θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο Ηρακλείου θεωρούνται αυτές των κυρίων Βασίλη Κεγκέρογλου (νυν υφυπουργού Εργασίας), και του νομικού κ. Αντώνη Βγόντζα, ενώ σχεδόν βέβαιο θεωρείται και το όνομα του άλλοτε δημάρχου Αρχανών, του κ. Δημήτρη Φραγκουλάκη, που φαίνεται ότι "κλείδωσε" τις τελευταίες ώρες.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος άλλωστε είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται έντονα για την Κρήτη, γεγονός που επιβεβαιώσε και με την επιλογή του σήμερα να έχει νωρίτερα συνάντηση με τους τρεις γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών από την Κρήτη, εκτός του Λαισθίου που ο γραμματέας "βαδίζει" ήδη προς το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού.

Σχόλια