Ειδήσεις

Το ΕΠΑΜ για τις φήμες περί εκλογικής συνεργασίας

Τις φήμες ότι έχει κάνει ήδη εκλογικές συνεργασίες διαψεύδει το ΕΠΑΜ με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι έχει κάνει μεν συναντήσεις με κινήματα και κόμματα, ωστόσο αυτές δεν αποτελούν κανένα είδος συμφωνίας για κοινή κάθοδο στις  προσεχείς εκλογές.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ σε ανακοίνωσή της, «στα πλαίσια των αποφάσεων του Γ' Συνεδρίου του Μετώπου, το ΕΠΑΜ έχει κλείσει ένα πρώτο κύκλο επαφών με όσες αντιμνημονιακές δυνάμεις ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, για την εύρεση κοινών θέσεων με στόχο τη δημιουργία ενός ευρύτερου εθνικοαπελευθερωτικού Μετώπου.

Συγκεκριμένα, συναντήσεις έγιναν με ΣΥΡΙΖΑ, Κόμμα της Δραχμής, Σχέδιο Β', Κίνημα "Δεν πληρώνω", ενιαίο μέτωπο, και ΑΝΕΛ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Εκκρεμεί απάντηση από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΚΕ στους οποίους έχουμε κάνει ανάλογο κάλεσμα για μια πρώτη συνάντηση.

Όλες οι επαφές έγιναν σε θετικό κλίμα και με πλήρη διαφάνεια, γι' αυτό άλλωστε όλες είχαν κοινό ανακοινωθέν προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα πρέπει να ενημερώσουμε κατηγορηματικά ότι οι συναντήσεις αυτές δεν αποτελούν κανένα είδος συμφωνίας για κοινή κάθοδο στις  προσεχείς εκλογές.

Συνεπώς ότι διαρρέει στον Τύπο ως φήμη για εκλογική συνεργασία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα».

Σχόλια