Ειδήσεις

Ευχές και μήνυμα συστράτευσης από τον Λ. Αυγενάκη

Παρά τη βροχερή μέρα ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και αντάλλαξε ευχές και χρόνια πολλά με πολίτες για μια «νέα χρονιά με δύναμη κα υγεία». Παράλληλα απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης προς όλα τα στελέχη της ευρύτερης παράταξης του νομού και επέμεινε στις συζητήσεις για ανάγκη διεξαγωγής πολιτισμένης προεκλογικής περιόδου.

«Τώρα είναι η ώρα του λαού! Θέλουμε μια προεκλογική περίοδο ήρεμη, πολιτισμένη, με στοιχεία και επιχειρήματα. Όχι ψέματα, όχι συκοφαντίες, όχι λαϊκισμός! Πρέπει να ακουστούν αλήθειες και μόνο αλήθειες!», τόνισε.

Ο κ. Αυγενάκης απηύθυνε για άλλη μια φορά κάλεσμα προς τα στελέχη της ευρύτερης παράταξης να ενώσουν δυνάμεις στο δρόμο προς τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. «Καλώ όλα τα στελέχη της ευρύτερης παράταξής μας στο Ηράκλειο να ενώσουμε δυνάμεις. Με πρώτους και κύριους τους δυο συναδέλφους βουλευτές Μάξιμο Σενετάκη και Γιώργο Δεικτάκη, τον ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη, τους Γρηγόρη Πασπάτη και Γιώργο Ματαλιωτάκη που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο καθώς και άλλα αξιόμαχα στελέχη τα οποία και θα ανακοινωθούν επισήμως τις επόμενες ημέρες. Καλώ να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί! Σε αυτή την προσπάθεια δε περισσεύει κανείς».

Σχόλια