Ειδήσεις

Λ. Αυγενάκης: "Όχι άλλο στο βούρκο και την αθλιότητα"

Ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε σε δήλωση αναφορικά με τις απόπειρες δωροδοκίας βουλευτών, ερωτώμενος από δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής.

«Αποδοκιμάζω με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο φαινόμενα όπως αυτό που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες και αφορά απόπειρα (;) δωροδοκίας βουλευτή», δήλωσε στους δημοσιογράφους συνεχίζοντας:

«Γίνεται όμως πιο θλιβερό όλο το σκηνικό της δημοσιοποίησης ενός τέτοιου γεγονότος όταν γίνεται με σκοπό τη δημιουργία αρνητικού κλίματος κατά της κυβέρνησης και της αποφυγής εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και όχι για τη διερεύνηση δικαστικά και την απόδοση τυχόν ευθυνών σε μια τέτοια αποτρόπαιη πράξη.

Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι πλήττουν το κύρος των θεσμών και αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τη Δημοκρατία.

Αυτές τις ώρες οφείλουμε με ψυχραιμία, ωριμότητα και σύνεση να σταθούμε απέναντι στα γεγονότα και στις διαδικασίες που ακολουθούν, να διατηρήσουμε τον αυτοσεβασμό που αρμόζει στο κοινοβουλευτικό μας αξίωμα και να αποφασίσουμε με γνώμονα το πατριωτικό μας καθήκον, αυτό που κρίνει ο κάθε βουλευτής σωστό για την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Όχι άλλο στο βούρκο και την αθλιότητα!», κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

Σχόλια