Ειδήσεις

Ο... πιο τυχερός οδηγός της εβδομάδας

Πραγματικά ο άνδρας που οδηγούσε το ΙΧ που βλέπετε στην φωτογραφία... είχε άγιο, αφού βγήκε από το αυτοκίνητο του αλώβητος, δίχως καν να έχει τραυματιστεί, παρότι το ΙΧ αναποδογύρισε και βρέθηκε στο χάλι που φαίνεται!

Το ατύχημα έγινε σήμερα το μεσημέρι στον ανισόπεδο κόμβο του Γιόφυρο. Το ΙΧ εκινείτο επί του υπερυψωμένου τμήματος του ανισόπεδου κόμβου, όταν ξαφνικά ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε στο κράσπεδο στην άκρη του οδοστρώματος και παρασύροντας το προστατευτικό, έπεσε στο κάτω τμήμα του κόμβου.

Ευτυχώς το ύψος στο σημείο αυτό ήταν μικρό και παρότι το αυτοκίνητο ανατράπηκε και προσγειώθηκε... με τον ουρανό, ο οδηγός βγήκε έξω απ' αυτό έχοντας μόνο αμυχές!

Ζαλιζμένος  προσπάθησε να εξηγήσει στους περίοικους που έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ότι ξέφυγε από την πορεία του προσπαθώνας να αποφύγει να πέσει πάνω σε ένα μηχανάκι που εκινείτο στον δρόμο.

Αγιο βεβαίως δεν είχε μόνο ο οδηγός, αφού ευτυχής συγκυρία είναι ότι εκείνη τη στιγμή δεν εκινείτο κάποιος άλλος - αυτοκίνητο, μηχανάκι ή οδηγός - στο τμήμα του κόμβου όπου έπεσε, διαφορετικά αυτή τη στιγμή πιθανότατα θα θρηνούσαμε θύματα!

Επί του παρόντος, το μοναδικό "θύμα" ήταν το ΙΧ, το οποίο διαλύθηκε πέφτοντας με τον ουρανό στο οδόστρωμα.

Σχόλια