Ειδήσεις

Νέο Δ.Σ. για το Ροταριανό Όμιλο

Με την παρουσίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της περιόδου Ιούλιος 2015 - Ιούνιος 2016, ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου.

Ο εψηφισμένος πρόεδρος του Ομίλου για την επόμενη Ροταριανή χρονιά, καθηγητής των ΤΕΙ Μιχάλης Ζωγραφάκης-Σφακιανάκης παρουσίασε το Διοικητικό του Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Ζωγραφάκης - Σφακιανάκης Μιχαήλ.  Α' αντιπρόεδρος: Κρουσταλάκης Παντελής. B΄ αντιπρόεδρος: Ιεραπετρίτης Ιωάννης. Γραμματέας: Σπετσίδης Νικόλαος. Ταμίας: Χρηστάκης Μύρων. Κοσμήτορας: Φούμης Εμμανουήλ. Ηλεκτρονικός γραμματέας:      Μηλιαράς Ιωάννης. Αναπλ. γραμματέας: Χαρωνίτης Επαμεινώνδας. Αναπλ. κοσμήτορας: Ψαθάκης Κωνσταντίνος. Μέλη: Χανδάνος Κλεόβουλος, Σηφάκης Νικόλαος.

Αυτοδίκαια στο Δ.Σ. θα συμμετάσχει και ο πρόεδρος της χρονιάς 2014 - 2015 Νίκος Χουχουρέλος.

Παράλληλα, στη Γ.Σ. υποδείχτηκε ως πρόεδρος της χρονιάς Ιούλιος 2016 - Ιούνιος 2017 ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων Νικόλας Σπετσίδης, ο οποίος και έγινε αποδεκτός ομόφωνα από τη Συνέλευση.

Το σύστημα διοίκησης στο Ρόταρυ, προβλέπει 12μηνη θητεία του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου, με σκοπό όλα τα μέλη να εκπληρώνουν μια Προεδρική θητεία. Για να μπορεί ο κάθε Πρόεδρος να προετοιμάζει αποτελεσματικά τη θητεία του, η υπόδειξη γίνεται 2 χρόνια νωρίτερα από αυτήν.

Σχόλια