Ειδήσεις

Β. Σχοιναράκη: "Γιατί πήγα στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα"

Πολλά γράφτηκαν και κυρίως πολλά ελέχθησαν για την παρουσία της πρώην νομάρχη Ηρακλείου Βαγγελιώς Σχοιναράκη, στις πρώτες θέσεις μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο το Σάββατο.

Οι περισσότεροι την κατηγόρησαν για καιροσκοπισμό χρεώνοντάς της μάλιστα ότι έδωσε το "παρών" σε μια κομματική συνδιάσκεψη άλλου πολιτικού φορέα από αυτόν μέσα από τον οποίο αναδείχθηκε και μάλιστα απρόσκλητη.

Όμως η ίδια φέρεται να ξεκαθαρίζει ότι δε βρέθηκε εκεί χωρίς πρόσκληση. Στην πρώτη σειρά των θέσεων την "τοποθέτησε" η στενή συνεργάτις του κ. Τσίπρα, Ελένη Σταυρακάκη.

Το ρεπορτάζ από το περιβάλλον της αναφέρει ότι η πρώην νομάρχης εδώ και ένα μήνα περίπου βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Κουμουνδούρου και πριν από δέκα ημέρες κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε μαζί της για να την προσκαλέσει στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος στην Κρήτη. Όταν η ίδια ρωτήθηκε τι της είπε ο κ. Τσιπρας όταν τη χαιρέτησε, αρκέστηκε να απαντήσει ότι την ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Αυτές οι πληροφορίες φέρνουν σε δύσκολη θέση όσα στελέχη έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να ασκήσουν δριμεία κριτική στην κ. Σχοιναράκη, αφού, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν, αποκαλύπτουν τις κινήσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για επίσημο προεκλογικό "άνοιγμα" σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια