Ειδήσεις

"Ρεβεγιόν στον αέρα" για 50 τυχερούς με την Aegean

Πενήντα τυχεροί, μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, θα αλλάξουν τη χρονιά στον αέρα και θα προσγειωθούν σε ένα μυστικό προορισμό για να ζήσουν την πιο αξέχαστη Πρωτοχρονιά της ζωής τους!

Την πρωτοχρονιάτικη αυτή μοναδική εμπειρία προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Aegean, η οποία, ειδικά γι' αυτή την περίπτωση, θα ναυλώσει αεροσκάφος της, όπου οι τυχεροί που θα κληρωθούν μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο θα επιβιβαστούν και θα αλλάξουν το χρόνο εν πτήσει.

Το εορταστικό αεροσκάφος της Aegean θα φιλοξενήσει μία πραγματικά λαμπερή αλλαγή του χρόνου και θα προσγειωθεί σε ένα προορισμό… έκπληξη όπου οι τυχεροί επιβάτες θα ζήσουν μία αξέχαστη πρώτη μέρα της νέας χρονιάς.

Εκπλήξεις, ξεχωριστές γεύσεις, βόλτες και διασκέδαση συμπληρώνουν το πρωτοχρονιάτικο αυτό δώρο - «το καλύτερο που σας έκαναν ποτέ!», αναφέρουν οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Συνολικά η Aegean προσφέρει στους 50 τυχερούς με τους συνοδούς τους:

• Την πτήση από και προς τον προορισμό- έκπληξη

• Τον εορτασμό της αλλαγής του έτους εν πτήσει

• Πρωτοχρονιάτικο δείπνο και party στο μυστικό προορισμό

• Διαμονή 1 νύχτας σε ξενοδοχείο

• Γεύμα σε εστιατόριο την ημέρα της Πρωτοχρονιάς

• Όλες τις μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο.

«Δηλώστε συμμετοχή και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς επιβάτες που θα υποδεχθούν το 2015 με τον πιο απογειωτικό τρόπο!», προσθέτουν οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Το site www.revegionstonaera.com είναι ήδη στον "αέρα" και έτοιμο να υποδεχτεί τις αιτήσεις για την πρωτοχρονιάτικη πτήση μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2014. Οι νικητές θα ενημερωθούν στις 22 Δεκεμβρίου 2014.

Σχόλια