Ειδήσεις

Αποζημιώνουν το λάδι με τις... περσινές τιμές!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει φθάσει αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου η οποία αναφέρεται σε καταγγελίες που έχουν γίνει από  από ελαιοπαραγωγούς του Νομού Ηρακλείου. Οι παραγωγοί καταγγέλλουν την  Αγροτική Ένωση Πεζών, για μία "περίεργη" πρακτική της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνοι που πηγαίνουν να «κόψουν» το περσινό λάδι, το οποίο έχουν αποθηκεύσει στην Ένωση Πεζών, βρίσκονται προ τετελεσμένων, καθώς οι άνθρωποι της οργα΄νωσης του ανακοινώνουν ότι το λάδι αυτό θα πληρωθεί... με τις περσινές τιμές! Οι οποίες ως γνωστόν, είναι πολύ χαμηλότερες από τις φετινές.

Η κρατούσα πρακτική είναι το λάδι που έχει αποθηκευτεί να , αποζημιώνεται βάσει της τρέχουσας τιμής του έτους και όχι του... προηγούμενου. Οι παραγωγοί καταγγέλουν ότι πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων τους και διαμαρτύρονται για την πρακτική αυτή της Ένωσης Πεζών, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα τους.

Δεν έγινε γνωστό αν υπάρξει κάποια κίνηση από την Εισαγγελία για να διερευνήσει το θέμα, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σχόλια