default-image

Τσίπρας και Κουτσούμπας το Σάββατο στην Κρήτη

Κρήτη
Τσίπρας και Κουτσούμπας το Σάββατο στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συμμετέχοντας στην περιφερειακή συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία στελεχών του κόμματος, βουλευτών, των συντονιστών των νομαρχιακών επιτροπών αλλά και φορέων του νησιού και εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων.

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σφιχτό καθώς την επόμενη μέρα θα παραβρεθεί στη Λάρισα για την ίδια διαδικασία, οπότε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες,  επαφές με ενδιαφερόμενους υποψήφιους που έχουν φτάσει να μετρούν σε επίπεδο Κρήτης κάποιες εκατοντάδες δεν θα περιλαμβάνονται στην ατζέντα της επίσκεψης. Άλλωστε κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που φουντώνει η αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και γίνεται ακόμη πιο επίμονη η συζήτηση από την αντιπολίτευση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, είναι το θέμα σε σχέση με τις υποψηφιότητες να παραμένει κλειστό.

Με τις  περιφερειακές συνδιασκέψεις ανά την Ελλάδα, όπως είχε ανακοινώσει και από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στην διαμόρφωση συγκεκριμένου πλάνου ανά περιοχή, για θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη. Στο επίκεντρο της συνδιάσκεψης στην Κρήτη θα βρεθεί ο πρωτογενής τομέας, η τουριστική αλλά και η οικονομική ανάπτυξη.

Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα το ερχόμενο Σάββατο στα Χανιά θα βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που θα μιλήσει σε  πολιτική εκδήλωση που διοργανώνουν οι Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Χανίων του κόμματος, αλλά και ο και ο  Σταύρος Θεοδωράκης επικεφαλής στο Ποτάμι που θα επισκεφθεί την Κυριακή την πόλη του Ρεθύμνου και θα μιλήσει σε  ανοιχτή συγκέντρωση φίλων του Κόμματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News