default-image

Δυο μεταγραφές, ΑΜΚ 5 εκατ. και δάνειο

Ποδόσφαιρο
Δυο μεταγραφές, ΑΜΚ 5 εκατ. και δάνειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο απ' όλα είχε η τακτική Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία έβγαλε και ειδήσεις.

Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε ΑΜΚ ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, η διάθεση ομολογιακού δανείου, ενώ συζητήθηκε και το σκάνδαλο με την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, συζητήθηκε η καλή πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, καθώς και το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης, με τους «πράσινους» να ετοιμάζονται για διπλό χτύπημα το Γενάρη.

Το «παρών» έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς και οι Αγησίλαος Τουμαζάτος, Στράτος Σωπήλης, ενώ τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Γιώργος Καρανάσος. Παρόντας ήταν κι ο Γιάννης Παναγιωτίδης που είναι υπεύθυνος και για τις εργασίες στην Λεωφόρο, όμως η κουβέντα δεν πήγε καθόλου στο γήπεδο.

Στα της ατζέντας:

- Εγκρίθηκε η ΑΜΚ ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα τρέχει ως τον Απρίλιο.

- Εγκρίθηκε και η σύμβαση με τράπεζα ελληνικών συμφερόντων για την διάθεση ομολογιακού δανείου, με χρήματα που θα διατεθούν από ιδιώτες. Ο προέδρος της ΠΑΕ, σημείωσε ότι ήδη έχει συνομιλήσει με ανθρώπους που διατίθενται να δώσουν 300.000 ευρώ για το δάνειο και περιμένει επιπλέον 1 εκατ. ευρώ. Στο σύνολο, ο Αλαφούζος περιμένει να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

- Εγκρίθηκαν κι όλα τα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία είναι ελάσσονος σημασίας.

Πάει για δυο μεταγραφές…

Δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί και το αγωνιστικό κομμάτι με τον Αλαφούζο να εκφράζει την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις και τόνισε ότι θα ενισχυθεί το «τριφύλλι» τον Γενάρη.

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ενώ σε δεύτερο πλάνο μελετάται η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Πηγαδάκι για το σκάνδαλο

Το πόρισμα του Αριστείδη Κορέα όπως αναμενόταν συζητήθηκε στη διάρκεια της Γ.Σ. και τα πηγαδάκια έδιναν κι έπαιρναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ονόματα δεν βγήκαν από τον εισαγγελέα, όμως μεταξύ τους, οι «πράσινοι» μίλησαν με... ονόματα και διευθύνσεις κι εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News