default-image

Δωρεάν νυφικά λόγω… κρίσης

Κρήτη
Δωρεάν νυφικά λόγω… κρίσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρα από τα τρόφιμα, τις μερίδες φαγητού αλλά και τα ρούχα, η "Διακονία της Αγάπης" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης έχει πλέον τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει ακόμη και τις… μέλλουσες νύφες, καθώς, λόγω της οικονομικής κρίσης, ακόμη και η ενοικίαση του νυφικού αποτελεί άπιαστο όνειρο, όπως αναδείχτηκε στο πλαίσιο έρευνας για τη φτώχεια στην εκπομπή "Δεύτερη Ματιά" της "ΚΡΗΤΗ TV".

Κι όμως αυτό αποτελεί μια δυσάρεστη πραγματικότητα, καθώς αρκετά νέα ζευγάρια καταφεύγουν στους πολιτικούς γάμους προκειμένου να μειώσουν το "πακέτο" των εξόδων που απαιτούνται σε ένα θρησκευτικό γάμο.

Σε μια προσπάθεια "τόνωσης" των θρησκευτικών γάμων, οίκος νυφικών στο Ηράκλειο προσέφερε νυφικά αλλά και φορέματα γάμου στη "Διακονία της Αγάπης", εθελοντές της οποίας παρουσιάζουν ένα μικρό δείγμα της σημαντικής αυτής χειρονομίας.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με εθελοντές της "Διακονίας της Αγάπης" προκειμένου να μάθουν λεπτομέρειες για το πώς μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν νυφικά και φορέματα, τα οποία βεβαίως θα επιστρέφουν μετά το γάμο στη "Διακονία της Αγάπης" προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν και οι επόμενες νυφούλες.

Αγάπη Αλεξανδράκη: «Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλουν στον κοινό αυτό σκοπό»

«Οίκος νυφικών μας προσέφερε νυφικά και φορέματα για τις μέλλουσες νύφες, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τα νέα ζευγάρια στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Με τον τρόπο αυτό, διευκολύνονται τουλάχιστον στα έξοδα που απαιτούνται για το νυφικό», ανέφερε η κ. Αγάπη Αλεξανδράκη, εθελόντρια στη "Διακονία της Αγάπης"

«Στη διάθεσή μας έχουμε και παπούτσια για γάμο. Όσοι πάντως έχουν παπούτσια και ρούχα (καινούργια) για γάμο και θέλουν να μας τα προσφέρουν μπορούν να έρθουν στα γραφεία μας ώστε να συμβάλουν στον κοινό αυτό σκοπό», προσέθεσε η κ. Αλεξανδράκη.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία της Διακονίας Αγάπης βρίσκονται επί της οδού Πλαστήρα.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News