default-image

Βρέθηκε άνδρας πυροβολημένος με καραμπίνα στο κεφάλι

Βρέθηκε άνδρας πυροβολημένος με καραμπίνα στο κεφάλι

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης σε δύσβατο παραθαλάσσιο σημείο της Αγίας Πελαγίας ένας 42χρονος άνδρας, χτυπημένος στο κεφάλι με καραμπίνα. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσαν το θάνατό του, η Αστυνομία, αλλά και ιατροδικαστής που πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία.

Ο άνδρας φέρεται να μην είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ώρες στην οικογένειά του που τον αναζητούσε, καθώς στο σημείο βρέθηκε η γυναίκα του, που τον εντόπισε νεκρό, ενώ μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.  

Ο νεκρός άνδρας πήγε στο σημείο, που συνήθιζε να ψαρεύει με το όχημά του. Σύμφωνα με τις ενδείξεις έβαλε το όπλο στην κάτω γνάθο του και αυτοπυροβολήθηκε.

Για την πράξη του αυτή νωρίτερα, τηλεφωνικά, φέρεται να ενημέρωσε τη 15χρονη κόρη του και μάλιστα της επέδειξε το σημείο όπου θα έβαζε τέλος στη ζωή του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα με βρείτε εκεί όπου ψάρευα και η ζακέτα μου θα βρίσκεται κρεμασμένη στο δέντρο», εικόνα την οποία ακριβώς αντίκρισαν και όσοι έφτασαν στο σημείο εντοπισμού του.

Η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου ο ιατροδικαστής να αποφανθεί με βεβαιότητα πως έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_isfl0v9g/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News