Ειδήσεις

Μεθυσμένος σε... αμόκ στο Αστυνομικό Μέγαρο

Ένα τραγελαφικό περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες "ζωντάνεψε" στα δικαστήρια Ηρακλείου, όταν θερμόαιμος νεαρός καταδικάστηκε για επεισόδιο που προκάλεσε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο ο νεαρός βρέθηκε στη θέση αυτή. Λίγες μέρες πριν, ο νεαρός είχε συμμετάσχει σε έναν καβγά στην πλατεία Ελευθερίας. Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν και πήγαν στο σημείο "μάζεψαν" τους μετέχοντες και τους πήγαν στο αστυνομικό μέγαρο. Ωστόσο, καθώς τελικά δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις, ο εν λόγω νεαρός ήταν ελεύθερος.

Όμως είχε σοβαρό πρόβλημα μέθης, με άλλα λόγια ήταν αυτό που λέμε "σκνίπα", και οι αστυνομικοί θέλησαν να τον κρατήσουν για προστατευτική φύλαξη μέχρι να είναι σε κατάσταση να φύγει μόνος του.

Ωστόσο, λίγο μετά και αφού οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι είναι ελεύθερος να φύγει μόλις ξεμεθύσει, ο νεαρός άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τους αστυνομικούς και μάλιστα έπιασε σε λαβή κεφαλοκλειδώματος έναν απ' αυτούς.

Όπως ήταν επόμενο, βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορούμενου και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές σε εννιάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ωστόσο, χθες στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, κατηγόρησε και τους αστυνομικούς ότι τον κακομεταχειρίστηκαν, εξ όσων θυμόταν.

Οι ισχυρισμοί εκ του αποτελέσματος δεν έπεισαν.  

Σχόλια